Joanna Markson Falk

Lärare i tvärflöjt

 

Joanna är född och uppvuxen i Toronto, Kanada och studerade flöjt i USA med bland andra soloflöjtisterna i New York Philharmonic, Cleveland Orchestra, Metropolitan Opera Orchestra och Philadelphia Orchestra. Efter avslutade diplomstudier flyttade Joanna till Sverige 1994. 

Joanna har arbetat i 17 år som soloflöjtist i Norrköpings Symfoniorkester, och har även spelat med Sveriges Radios Symfoniorkester, Kungliga Filharmoniska Orkestern, Kungliga Hovkapellet, Malmö Symfoniorkester och Norske Operans Orkester. 

Joanna har tidigare varit flöjtlärare på Musikhögskolan i Västerås och Lunnevads Folkhögskola och är sedan 2018 flöjtlärare på Lilla Akademien. 

“Att få bidra till elevernas utveckling både som musiker och starka individer är bland det bästa jag vet!”

E-post
jmarksonfalk@gmail.com 

Joannaplaying.jpg