Hornhelg på Lilla Akademien

Hornhelg på Lilla Akademien

 19-20e oktober är det hornhelg på Lilla Akademien och vi får återigen besök av den den fantastiskt framgångsrika hornpedagogen Pálma Szilágyi från Budapest. Det hela riktar sig först och främst till hornister i åldrarna 7-20 samt till dig som undervisar hornister i alla åldrar. Alla övriga intresserade är såklart också välkomna!

 Fokus för helgen är ensemblespel och alla medverkande oavsett nivå kan vara med och spela. Ingen förberedelse behövs, men ta med hornet! Om man redan har en kvartett (eller annan hornensemble) så kan man anmäla den till masterclass och får då 20 minuter med Pálma inför publik. På söndagen avslutas det hela med en liten informell konsert då alla ensembler får spela.

 Sista timmen på lördagen kommer Pálma att ge en introduktion till sin undervisningsmetod och demonstrera hur man kan använda hennes läroböcker. Detta riktar sig främst till hornpedagoger men alla är såklart välkomna även då.

 Det finns även möjlighet att få en gratis prova-på-lektion för någon av Lilla Akademiens hornlärare, Liselotte Carlsson eller Björn Olsson. Antalet platser till detta är begränsat så principen först till kvarn gäller.

 NÄR: Lördag 19 oktober samt söndag 20 oktober, kl. 10.00-15.00 båda dagarna.

 PLATS: Musikskolan Lilla Akademien, Norrtullsgatan 14, Stockholm (t-bana Odenplan)

 KOSTNAD (INKLUSIVE LUNCH OCH FIKA): 200 kr per person och dag 

 KOSTNAD (UTAN MAT): 100 kr per person och dag (ingen föranmälan behövs)

 KOSTNAD MASTERCLASS: 200 kr per ensemble

 ANMÄLAN: Skicka din anmälan senast 11:e oktober till info@lillaakademien.se Skriv “HORNHELG” i ämnesraden samt namn, ålder, eventuell specialkost och om du är intresserad av en prova-på-lektion för Lotta eller Björn. Vill du anmäla en ensemble så skriv även namnet på ensemblen. Kreativa namn premieras! För frågor kontakta gärna olsson.bjorn@gmail.com

Välkomna

Bild horn.jpg

Läs fler nyheter här!