Mårten Falk

Lärare gitarr och musikhistoria

Mårten Falk undervisar i gitarr, musikhistoria på gymnasiet samt uppförandepraxis på pre-college. Mårten studerade på musikhögskolan för Gunnar Lif (gitarr) och Sven-David Sandström (komposition). 1996-99 studerade han på diplomlinjen vid École Normale de Musique de Paris för Alberto Ponce. Han har även studerat på kurser för bland andra José Tomás, Manuel Barrueco, Eliot Fisk och Nigel North.

Mårten är aktiv gitarrist och har turnerat Öst- och Västeuropa, Syd- och Nordamerika samt i Asien. Han har framträtt i radiostationer över hela världen. Hans två första soloskivor på dB Productions har mötts av vänliga recensioner i många länder. Han har ett nära samarbete med många tonsättare och jag har uruppfört över 70 nya verk för gitarr.

2003-2007 var hanordförande i Svenska Gitarr och Lutasällskapet. Han har gett masterclasses på festivaler och musikhögskolor över hela världen.

Webbplats
www.martenfalk.com

E-post
martenfalk@hotmail.com

Lars Rodvaldr

R.ED is a one-stop studio for everything Squarespace. Custom template designs. Setup. World-class typography. Advanced CSS tweaks. Branding. Social media integration. And, of course, person-to-person workshops